|
 

MEET THE TEAM

HK-SHOOT LA SENSA-01816.jpg

Ik ben Kirsten, nice to meet you! Tien jaar geleden, na de geboorte van mijn tweede kindje, heb ik La Sensa opgericht, ondertussen een gevestigde waarde in de eventsector. Feesten organiseren en stylen is nog steeds mijn grootste passie: . Mijn motto is ‘gaat niet, bestaat niet’, en ga altijd the extra mile in alles wat ik doe. In mijn vrije tijd geniet ik vooral van mijn man en van mijn twee kids Livio en Giulia, mijn absolute nummers 1! Ik kan ontzettend genieten van de kleine dingen des levens, reizen en lekker eten maken me helemaal happy. Mijn perfecte getaway? Ibiza! De unieke eilandsfeer en de vele hidden gems en restaurants maken dat ik me er als een vis in het water voel. Ontspannen doe ik graag tussen de paarden, met een interessante documentaire of een goed boek – als ik daar de tijd voor vind, natuurlijk. Ik geloof sterk in ‘wie goed doet, goed ontmoet’ en ben een optimist pur sang. What you see is what you get maar altijd met een big smile. Mijn glas (liefst gevuld met een goede wijn) is altijd halfvol.

 
 

LOVES:

  • MUSIC

  • PASTELS

  • ITALIAN FOOD

KLEUR3.jpg
 
HK-SHOOT LA SENSA-01835.jpg

Aloha! Dit is Hanne. In september 2017 ben ik bij La Sensa aan de slag gegaan als Kirstens rechterhand. Waar zij de spring-in-het-veld is, ben ik meer een rustig bijtje. Maar single tasken, daar hebben we allebei nog geen kaas van gegeten. Een werkdag is voor mij maar half begonnen zonder een koffie, met melk zonder suiker. Ik verdiep me graag in alles wat creatief is, moodboards maken, websites bouwen, en ik maak foto’s. Ik kan ondertussen niet meer tellen hoeveel huwelijken ik al heb bijgewoond, maar of ik zelf wil trouwen, dat weet ik nog niet. Ik geloof sterk in less is more en ga daarom graag back to basics op avontuur in de natuur. Hier vind ik rust. Trekken door de bergen of luisteren naar verhalen aan het kampvuur. Graag met een mooie zonsondergang erbij, maar een verfrissende regenbui kan mij ook altijd smaken. Als fotografieverslaafde zie ik die mooie momenten het liefst door mijn lens. Geef mij maar de spontane, toevallige, maar hartverwarmende momenten.

 

LOVES:

  • CATS

  • AUTUMN

  • CAMPFIRES

KLEUR3.jpg
 
HK-SHOOT LA SENSA-01901.jpg

Grafisch ontwerp, muziek, reizen, familie, vrienden, humor, optimisme. Dat ben ik. Lisa Castelli. Die achternaam gebruik ik ook wel eens voor humoristische woorspelingen, maar die houden we voor later. En diezelfde achternaam zegt ook wat over mijn roots, Italië. Quality time spenderen met mijn grote, luide, Italiaanse familie is mijn zondagse traditie waar ik veel waarde aan hecht. Mijn familie is niet zo muzikaal, ik blijkbaar wel. Ik ben verslaafd aan de adrenaline die door mijn lijf giert als ik op een podium sta en als ik mensen iets laat voelen door mijn muziek. Diezelfde drive gebruik ik ook bij mijn ontwerpen. Mijn creatief brein heeft de nodige inspiratie nodig en die zoek ik overal waar ik kom in de wereld. Ik omring mezelf ook graag door positieve mensen waar ik kan van bijleren. Bij La Sensa zit ik dus op de ideale plek.

 

LOVES:

  • COFFEE

  • ADVENTURE

  • CHEESE NACHOS

KLEUR3.jpg